Onze Partners

  • Geodan

De Vergunningchecker is een product van FLO Legal én Geodan. Geodan is koploper in het integreren van locatie-specifieke data met bedrijfsspecifieke – in dit geval juridische – data. Dat levert nieuwe informatie op waarmee bedrijven en overheden slimmer, makkelijker en efficiënter hun werk kunnen doen. Zo zorgt Geodan ervoor dat bij incidenten op het spoor de treinen weer vlot op gang komen. Dat grondroerders aan de sleuf de ondergrondse kabels en leidingen op hun tablet zien. En dat banken en autodealers hun klanten weten te vinden. En PostNL de slimste route. Innovatief, gedegen en betrouwbaar. Al meer dan 30 jaar.

 

  • Sterk Consulting

FLO Legal werkt regelmatig samen met Sterk Consulting. Zo hebben we samen voor Vewin het "Handboek Omgevingswet voor een duurzame veiligstelling van de openbare drinkwatervoorziening" geschreven.

 

  • NimbleMinds

Op organisatorisch en technisch vlak werkt Flo Legal geregeld samen met NimbleMinds. NimbleMinds biedt legal & consultancy services aan groeiende bedrijven en heeft net als Flo Legal een sterke drive om juridische IT oplossingen te gebruiken waar nodig.