Wat is de regelbibliotheek?

Per onderwerp, thema of activiteit groeit de bibliotheek toe naar een breed pallet van getoetste voorbeelden. De voorbeeldregels bestaan onder andere uit regels uit de staalkaart van de VNG, uit regels die door of in samenwerking met FLO Legal zijn opgesteld en voorbeelden van andere gemeenten die van waarde zijn. 

De FLO Legal regelbibliotheek structureert voorbeeldregels en ontsluit ze zo eenvoudig mogelijk. Deze voorbeeldregels zijn online met elkaar te vergelijken. Zo kunt u de voorbeeldregels uit de staalkaart van de VNG vergelijken met de andere voorbeeldregels die FLO Legal zelf heeft geselecteerd. Tevens zijn de voorbeeldregels te downloaden als Word bestand. 

 

Juridische en toepasbare regels

Bij veel voorbeeldregels voegen we ook voor u de toepasbare regels toe. Deze kunt u downloaden en direct importeren in uw regelbeheersoftware om zo direct te gebruiken. 

 

Waarborg juridische kwaliteit voorbeeldregels

De te raadplegen voorbeeldregels in de regelbibliotheek, worden gecontroleerd of geschreven door onze team van juristen. Daarmee kunnen wij de kwaliteit van de juridische voorbeeldregels waarborgen. Daarnaast worden voor de regelbibliotheek met regelmaat nieuwe voorbeeldregels aangeleverd door FLO Legal, zodat gebruikers diverse regels tot hun beschikking hebben.

Voor en door gebruikers

FLO Legal is actief op zoek naar de voorbeelden die nog missen. Hierover zijn we continue in gesprek met gebruikers en voegen we veelgevraagde voorbeeldregels direct toe. Daarnaast is een inzichtelijke roadmap van de voorbeeldregels die in de maak zijn. 

Webinars

FLO Legal houdt de gebruikers ook op de hoogte van de juridische en technische vorderingen door webinars te organiseren. 

Heeft u vragen of wilt u gebruik gaan maken van de regelbibliotheek? Neem dan contact op met helpdesk@flolegal.nl. Dan helpen we graag verder. 

© COPYRIGHT 2021 FLO LEGAL